Velkommen som elev ved Øvrebyen videregående skole!

Velkommen som elev skoleåret 2020-2021!

Jeg håper du har hatt en fin sommerferie som har gitt deg motivasjon og energi til å stå på og jobbe hardt gjennom hele skoleåret.

Vi er her for deg

Når du kommer til skolestart, håper jeg du har satt deg høye mål.

Vi er 60 ansatte som alle legger forholdene til rette for at du skal trives og lykkes med å nå dine mål. Vi arbeider for at du skal få kunnskaper og bli godt forberedt til studier og yrkesliv.

Trivsel og resultater

Det er viktig med et godt klassemiljø slik at du trives og får godt læringsutbytte i skolefagene. De beste resultatene oppnås ved å delta aktivt i opplæringen og å møte forberedt. Det fører også til økt trivsel.

Kontaktlærer har et spesielt ansvar for å følge deg opp. Det er nyttig når du er en av 420 elever. Vi oppfordrer alle til å engasjere seg i skolemiljøet og elevdemokratiet.

Korona-hensyn

Rektor Hege Nordgaard ved Øvrebyen videregående skole - Klikk for stort bildeRektor Hege Nordgaard ved Øvrebyen videregående skolePå grunn av koronapandemien er det fremdeles spesielle hensyn som må tas. Vi vil informere deg så snart du kommer på skolen og du vil bli tatt imot i skolegården. Det er viktig at vi alle følger retningslinjene som blir gitt slik at vi holder oss friske og skolen kan holdes åpen.

Vi ser fram til et flott skoleår og gleder oss til du kommer! Lykke til med skoleåret!

Hege E. Nordgaard,