Meklingen i lønnsoppgjøret pågår fortsatt, søndag formiddag. Det er fortsatt fare for streik.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Det er per nå ikke kommet inn flere positive prøvesvar siden fredag 19. mars. Det er fortsatt mange prøver som ikke er klare og smittesituasjonen er uoversiktlig.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

AR eksempel

Siste fredag før vinterferien fikk elever i Vg1 utforske AR-teknologi med god hjelp fra unge gründere fra Ludenso.