Norgesmester i benkpress

Kristian Eek Haugen ble norgesmester i benkpress (utstyrsfritt) i Drammen 28. november

Faktura for elev-PC

Faktura på egenandelen for elev-PC skoleåret 2021/2022 er sendt ut.

Prisvinner i Willy Brandt-elevkonkurranse

Aurora Sørli Grande har vunnet tredjepremie i en landsdekkende skrivekonkurranse om demokrati og medborgerskap. Konkurransen bygger på den internasjonale Willy Brandt-utstillingen, og den holdes i forbindelse med at det er 50 år siden Willy Brandt vant Nobels fredspris.

Esport på Øvrebyen

Et av flere populære programfag som tilbys ved Øvrebyen VGS er Esport. Dette er et nytt fag som skolen tilbyr i et samarbeid med KIL toppfotball.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Skolevalg

Tirsdag 7. september ble skolevalget gjennomført i biblioteket ved Øvrebyen videregående skole.

Skolevalg og paneldebatt

Fredag 3. september ble det avholdt paneldebatt og valgtorg ved Øvrebyen videregående skole. På grunn av smittevernhensyn måtte tilhørerne i salen begrenses til Vg3 elevene. Debatten ble overført til klasserom hvor Vg1 og Vg2 kunne følge debatten.