Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Avslutning for avgangselevene

Det blir arrangert avslutning med vitnemålsutdeling for avgangselevene i Rådhusteateret i Kongsvinger onsdag 15. juni klokken 18.30. Hver elev kan ha med inntil to foresatte. blomster N/A

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Norgesmester igjen

Under norgesmesterskapet i styrkeløft i helgen 23 til 24 april tok Kristian Eek Haugen en ny norgesmestertittel i sin klasse.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

«Rocket science»

Teknologi og forskningslære elevene brukte første del av fagdagen 1. april til å skyte opp sine selvbygde raketter.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Bokbad med Dag O. Hessen

Elever fra Øvrebyen vgs var journalister og sto for intervjuet på bokbadet av Professor Hessen med utgangspunkt i hans bok «Verden på vippepunktet» mandag 21. februar 2022.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.