Visma InSchool

Foresatte kan nå logge inn i systemet, og vi ber foresatte til elever under 18 år om å legge inn kontaktopplysninger i VIS.

Stortingspresident Tone W. Trøen og Rektor Hege E. Nordgaard

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøkte Øvrebyen videregående skole onsdag 9. september. Hun ønsket å møte elever for å ha en dialog med dem om demokrati og politikk, men også om hva unge mennesker er opptatt av og hvordan de opplever sin hverdag.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

På grunn av koronasituasjonen er dessverre informasjonsmøte med foresatte avlyst. Gjennom dette informasjonsskrivet vil dere derfor få noe av den informasjonen vi vanligvis gir på informasjonsmøte med foresatte i september.

Rektor Hege Nordgaard ved Øvrebyen videregående skole

På grunn av koronasituasjonen er informasjonsmøte med foresatte dessverre avlyst. Jeg håper likevel at dere alle har benyttet dere av muligheten for oppstartsamtale med kontaktlærer sammen med deres elev.

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.