Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Godt nytt år ønskes alle ved Øvrebyen videregående skole.

Skolen må dessverre starte opp det nye året med ytterligere smittevernstiltak for å bidra til å få kontroll på koronasmitten.

Juletre i skogen

Vi ønsker alle elever og ansatte ved skolen en god og fredelig jul.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Smitte skole

Fra mandag 7. desember ønskes alle elever tilbake på skolen igjen.

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.