Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske.

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Skolen går sin gang i en ekstraordinær tid, og flere av Øvrebyen VGS sine elever har markert seg og levert svært gode faglige prestasjoner den siste tiden.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Dommerne Teresa Bergerud og Grethe Ånerud sammen med vinnerne Sandra Awada og Lise Monsen

2 SEF hadde salgskonkurranse onsdag 26. februar med bygging av varetorg, innsalg og markedsmateriell.

I uke 10–13 gjennomføres ungdataundersøkelsen blant elever på videregående. Her er informasjon til foresatte og ungdom.