Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Norgesmester igjen

Under norgesmesterskapet i styrkeløft i helgen 23 til 24 april tok Kristian Eek Haugen en ny norgesmestertittel i sin klasse.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

«Rocket science»

Teknologi og forskningslære elevene brukte første del av fagdagen 1. april til å skyte opp sine selvbygde raketter.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Bokbad med Dag O. Hessen

Elever fra Øvrebyen VGS var journalister og sto for intervjuet på bokbadet av Professor Hessen med utgangspunkt i hans bok «Verden på vippepunktet» mandag 21. februar.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Grønt nivå

Øvrebyen VGS går over på grønt smittevernnivå fra mandag 17. januar. Det vil si at skolehverdagen går som normalt etter timeplan uten restriksjoner.

Norgesmester i benkpress

Kristian Eek Haugen ble norgesmester i benkpress (utstyrsfritt) i Drammen 28. november.