Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Biologiolympiaden

Vi gratulerer Karen Arnesen og Amina Kaniza for flotte prestasjoner i Biologiolympiaden 2022/2023.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Informasjonsmøte for foresatte i Vg2

Øvrebyen videregående skole inviterer foresatte til informasjonsmøte: Torsdag 22. september 2022 klokken 18.00 – 19.00.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Norgesmester igjen

Under norgesmesterskapet i styrkeløft i helgen 23 til 24 april tok Kristian Eek Haugen en ny norgesmestertittel i sin klasse.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

«Rocket science»

Teknologi og forskningslære elevene brukte første del av fagdagen 1. april til å skyte opp sine selvbygde raketter.