Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Grilldag på skolen

Torsdag ble det servert grillede hamburgere og pølser ute i vårværet.

Koronavirus

En ansatt ved Øvrebyen vgs testet positivt for korona søndag kveld.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler skoleåret 2020/2021. Faktura for siste avdrag betales 22. mai 2021.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Det er per nå ikke kommet inn flere positive prøvesvar siden fredag 19. mars. Det er fortsatt mange prøver som ikke er klare og smittesituasjonen er uoversiktlig.