Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Skolevalg

Tirsdag 7. september ble skolevalget gjennomført i biblioteket ved Øvrebyen videregående skole.

Skolevalg

Fredag 3. september ble det avholdt paneldebatt og valgtorg ved Øvrebyen videregående skole. På grunn av smittevernhensyn måtte tilhørerne i salen begrenses til Vg3 elevene. Debatten ble overført til klasserom hvor Vg1 og Vg2 kunne følge debatten.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Illustrasjon skolestart

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.