Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

AR eksempel

Siste fredag før vinterferien fikk elever i Vg1 utforske AR-teknologi med god hjelp fra unge gründere fra Ludenso.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 11.

Godt nytt år ønskes alle ved Øvrebyen videregående skole.

Skolen må dessverre starte opp det nye året med ytterligere smittevernstiltak for å bidra til å få kontroll på koronasmitten.

Juletre i skogen

Vi ønsker alle elever og ansatte ved skolen en god og fredelig jul.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Smitte skole

Fra mandag 7. desember ønskes alle elever tilbake på skolen igjen.

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.