Bokbad med Dag O. Hessen

Elever fra Øvrebyen VGS var journalister og sto for intervjuet på bokbadet av Professor Hessen med utgangspunkt i hans bok «Verden på vippepunktet» mandag 21. februar.

Arrangementet var i regi Den kulturelle skolesekken i Innlandet og flere skoler fulgte direktesendingen som ble tatt opp i studioene til Kulturtanken i Nydalen.
Skjermdump fra arrangementet - Klikk for stort bildeSkjermdump fra arrangementet Øvrebyen
Emnet miljø og bærekraft engasjerer bredt og elevene fra Øvrebyen VGS og de andre skolene hadde forberedt svært gode og velformulerte spørsmål til Hessen. Bokbadet ble gjennomført på et høyt faglig og interessant nivå og elevene våre imponerte biologi professoren med sin profesjonalitet.

Se bokbadet av Dag O Hessen med bakgrunn i boka på vippepunktet her. (du må spole frem til ca 1.21 før opptaket starter)