Vg1 Salg, service og reiselivs vintertur

Rett før påskeferien dro Vg1-klassen på en spennende vintertur til Hemsedal og Geilo for å utforske og oppleve hvordan reiselivsnæringen jobber med vinteraktiviteter.

Snøeventyr

Klassetur - Klikk for stort bildeElever fra 1SR på hundekjøring Charlotte Kolstad


I Hemsedal ble elevene møtt med muligheten til å delta i en rekke vinteraktiviteter. En av høydepunktene var en lang og frydefull akeopplevelse ned slalombakken. Elevene fikk også prøvd hundekjøring, en artig og minneverdig opplevelse.


 

Eksklusivitet og Gourmetopplevelser


Videre bar det til Geilo, hvor klassen fikk en eksklusiv omvisning på det anerkjente Dr. Holms Hotel. Hotellets historie og luksuriøse fasiliteter ga elevene et innblikk i kvalitetsturisme. 

Besøk på Hallingstuene - Klikk for stort bildeHallingstuene Charlotte Kolstad


Middagsmåltidet på Hallingstuene restaurant, ledet av den berømte kokken Frode Aga, ble en kulinarisk reise. En tre-retters meny av høyeste klasse ble servert, og elevene fikk en dypere forståelse av Hallingstuenes historie og fasiliteter som deres anerkjente vinkjeller. 


Håndverk og Markedsføring


Turens siste stopp var ved Hadeland Glassverk. Her fikk elevene en detaljert gjennomgang av produksjonslinjen for krystallglass, samt en omfattende innføring i stedets rike historie. De lærte også om Hadeland Glassverks markedsføringsstrategier og de ulike aktivitetene som tilbys turister gjennom hele året.
Det ble en lærerik og flott studietur som elevene sent vil glemme.


 

Spennende med hundekjøring - Klikk for stort bildeSpennende med hundekjøring Charlotte Kolstad
Omvisning på Hadeland glassverk - Klikk for stort bildeBesøk på Hadeland Glassverk Charlotte Kolstad